Logo Logo
Tip na jarní outfit
  • 04.11.2021
  • jarní outfit,

Příchod jara je jedním z nejkrásnějších ročních období. Sníh ustupuje a příroda se začíná znovu probouzet. S tím se mění i outfity a oblečení, které nosíme. Co je však v dnešní době trendy a jak si správně poskládat svůj outfit? Na to jsme se zaměřili v našem článku, ve kterém vám jeden trendy jarní outfit poradíme.

Trendy jarní outfit

Tip na jarní outfit

Prvně se podíváme na barvy jara, ze kterých je vhodné své oblečení skládat a následně si projdeme tip našeho jarního outfitu společně s praktickými a vkusnými módními doplňky.

Barvy jara

Než začneme s konkrétním oblečením, tak je dobré si vyjmenovat barvy jara, které bychom měli na své oblečení volit. Jsou to hlavně svěží barvy, které vykreslují probouzející se přírodu kolem nás. Nejčastěji barvy tedy jsou pastelová, žlutá, oranžová, červená nebo bílá. Doporučujeme také vzory jako květiny či kotvičky.

Jarní outfit

Pojďme se nyní podívat na náš tip jarního outfitu. Našim hitem je bílá halenka s volánky, která ladí téměř ke všemu. Díky volánkům, které jsou vhodné pro jarní outfit, nepůsobí obyčejným dojmem, přičemž nemusíte mít strach z extravagance. Jaro je k tomu jako stvořené! Přesně proto se k této halence hodí džíny s rozparky, které jsou již delší dobu oblíbeným módním kouskem. Ztělesňují drzost, extravaganci, a přitom lehkou ležérnost. V kombinaci s halenkou s volánky však budete vypadat naprosto skvěle!

Pro jarní dny doporučujeme slip on boty, které znáte pod názvem „sliponky“. Pokud si je vyberte v bílé barvě, tak váš outfit bude budit velmi elegantním dojmem. V halence by vám však byla zima, a tak je potřeba vybrat ještě svetr nebo bundu. Náš tip je bunda s květinovým vzorem ve střihu bomber. Váš outfit tak bude elegantní, a přitom zdravě drzý, což je pro jaro to správné nastavení! Široký výběr jarních outfitů naleznete například ve srovnávači modise.cz.

Módní doplňky

S příchodem jara nabírají módní doplňky nový dech, jelikož už nejsou schované za velkým množstvím teplého oblečení. K našemu drzému outfitu doporučujeme zlaté hodinky, které jsou extravagantní, ale přitom velice elegantní. Nesmí chybět ani sluneční brýle, které ochrání vaše oči před UV zářením. Volte typ slunečních brýlí dle tvaru vašeho obličeje.

Závěr

Jaro je ročním období, při kterém je lehká drzost a extravagance rozhodně dovolená. Nebojte se tak sáhnout po oblečení, které bude možná narážet na vaše limity. Bude totiž perfektně ladit k jarnímu trendu, ve kterém se příroda probouzí spět k životu.